Головна » 2013 » Вересень » 23 » В Закарпатті відкрито музей повидла
10:35
В Закарпатті відкрито музей повидла
У селі Ботар Виноградівського району на Закарпатті відкрито перший в Україні дегустаційний зал і музей повидла. Відтепер туристи мають можливість продегустувати тут понад 20 сортів повидла, виготовленого з карпатських ягід, слив, чорноплідної горобини та журавлини.
Дегустаційний зал і музей внесені також у туристичний маршрут "Солодке Закарпаття", до якого входить відвідування винних підвалів, музею меду і гастрономічних фестивалів.
"У перспективі в дегустаційному залі кожен бажаючий матиме можливість ознайомитися з процесом виготовлення повидла, отримати рецепти приготування його різновидів", - додали в Турінфоцентрі.

Джерело: http://www.istpravda.com.ua
Категорія: Культура | Переглядів: 455 | Додав: vikcentr5203